Shërbime

Prodhime Hidrosanitare

Kompania Bendi Shpk qe prej vitit 2005 prodhon produkte hidrosanitare si : Pllaka Dushi, Vaska, Vaska me Hidromasazh etj.

Të gjithë llojet e produkteve të prodhuara nga kompania, janë të nje cilesie të lartë, ofrohen me garanci disa vjecare, ndjekin standartet nderkombetare dhe jane të certifikuara.

Në fabrikën e prodhimit të këtyre produkteve, janë montuar aparatura të pajisura me teknologjinë e fundit dixhitale dhe ndjekin një proces të automatizuar.

Që në fillimet e saj ka kryer eksportimin e produkteve ne shtete te ndryshme te Evropes, duke përmëndur këtu shtete si: Kosovë, Mali i Zi, Serbi etj.

Transport Hidrosanitare, Vaska, Hidromasazh, Pllaka Dushi

Ti zgjidh vetëm produktet që të nevojiten, për transportin e tyre mendojmë ne!

Kompania Bendi Shpk iu sherben ne cdo shtepi, zyre, biznes apo godina te tjera, duke ofruar transport falas per te gjithe produktet hidrosanitare që iu nevojitet, nga kompania në adresën tuaj.

Transporti kryhet nga flota jonë e automjeteve e cila përbëhet nga kamionë, furgona dhe vetura.

Produktet tona vijnë atje ku ju ndodheni. Nuk ka rëndësi nëse ndodheni brenda apo jashtë Shqipërisë, kompania jonë ju gjendet pranë duke ju transportuar falas cdo produkt te nevojshem per ju.

Montim

Bendi SHPK ka menduar edhe per detajin përfundimtar që e kompleton ambjentin tuaj të ri. Kompania ofron montimin e produkteve hidrosanitare të porositura tek ne duke ofruar njerëz të kualifikuar per montimin e produkteve. Shërbime montimi: vaska, vaska me hidromasazh, pllaka dushi, kabina dushi, lavaman i thjeshtë, lavaman xhami dhe PVC, WC, bide dhe grupe (lavamani, bideje, dushi), pasqyra, aksesorë tualeti, korniza për perde dushi, montim bolieri + instalimet, kasetë inkaso WC dhe bide, instalime hidraulike, montime sahatësh uji etj.

Menu
Si mund t'ju ndihmojmë? :)