Kompania

Rreth Nesh

Bendi Shpk u themelua ne vitin 1993, me qender aktiviteti ne Tirane. Aktiviteti i kompanise nisi me tregtimin e produkteve hidrosanitare si pllaka dushi, vaska dhe vaska me hidromasazh  duke realizuar shitjen e ketyre produkteve si brenda ashtu edhe jashte vendit.

Me zhvillimin e vazhdueshëm që kompania arriti, ne vitin 2005, filloi prodhimin e materialeve plastike, qe kryesisht jane : Pllaka dushi, Vaska, Vaska me Hidromasazh, Mbishkrime Reklamash, Veshje te brendshme te furgonave frigoriferike etj. Pervec kesaj, bashkepunimi yne shkon edhe me tej deri si ne Evropen Perendimore dhe Lindore.

Me nje eksperience 23 vjecare, si rezultat i nje pune te forte dhe te suksesshme, Bendi Shpk arriti qe ne nje kohe shume te shkurter te behet nje nder kompanite lider duke arritur nje pozicion shume te favorshem ne tregun Shqiptar.

Zyra qëndrore e kompanisë Bendi sh.p.k është: Autostrada Tirane – Durres, km 1, ngjitur me Digitalb.

Kompania Bendi Shpk që në fillimet e saj ka kryer tregti me shtete të ndryshme të botës, duke përmëndur këtu shtete si: Kosove, Maqedoni, Mali i Zi, Greqi, Serbi, Austri, Itali etj.

Gjithashtu ka bashkepunime me një sërë kompanish të rëndësime në botës, ku vlen të përmënden kompani si: Turkuaz, Creavit, Senoplast, Leov, Ultimat etj

Bashkëpunimet me këto kompani ekzistojnë për një kohe të gjatë gjë e cila tregon besueshmërinë, seriozitetin dhe qendrueshmërinë e kompanisë tonë, por në të njëjtën kohë përpjekjet e vazhdueshme të kompanisë janë sigurimi i produkteve me cilësi te larte.

Gjithashtu vlen të përmëndim dhe aktivitetin importues që kompania BENDI sh.p.k kryen me vende kryesisht të rajonit si: Itali dhe Turqi.

Misioni

Misioni i kompanisë BENDI sh.p.k ka qënë dhe do vazhdojë të mbetet shërbimi dhe ofrimi i produkteve sa më cilësore, duke plotësuar sa më mirë nëvojat dhe dëshirat e klietëve tanë, duke ofruar një gamë shumë të gjërë produktesh, si të prodhimit vendas ashtu edhe të vendeve nga anë e mbanë bota.

Vizioni

Vizioni ynë është të mundësojmë cilësinë dhe standartin e produkteve që ne tregtojmë duke mbuluar të gjithë tregun vëndas, duke synuar gjithmon e më shumë ruajtjen e cilesise së produkteve. Është e rëndësishme per në të shtrihemi në rajon e më gjërë duke ofruar mirësinë e prodhimit vëndas duke konkuruar nëpërmjet cilësisë dhe çmimit të favorshëm.

Ku operojmë?

Bazuar në qëllimin kryesor për të sjell në tregun vendas dhe per te eksportuar jashte vendit tone te gjitha llojet e produkteve hidrosanitare, kompania jonë është ndër kompanitë e para që eksporton këtë kategori produktesh ne dhe nga shtete të ndryshme të botës.

Shtetet që ne operojmë vazhdojnë si më poshtë:

  1. Kosovë
  2. Mali i Zi
  3. Serbi
  4. Itali
  5. Turqi
  6. Bosnje
  7. Maqedoni

Partnerët

Menu
Si mund t'ju ndihmojmë? :)