BENDI SH.P.K

Bendi Shpk u themelua ne vitin 1993, me qender aktiviteti ne Tirane. Aktiviteti i kompanise nisi me prodhimin dhe tregtimin e produkteve hidrosanitare si pllaka dushi, vaska dhe hidromasazh  duke realizuar shitjen e ketyre produkteve si brenda ashtu edhe jashte vendit.

Me nje eksperience 23 vjecare, si rezultat i nje pune te forte dhe te suksesshme, Bendi Shpk arriti qe ne nje kohe shume te shkurter te behet nje nder kompanite lider duke arritur nje pozicion shume te favorshem ne tregun Shqiptar…

Përshtypjet e klientëve

Partnerët

Menu
Si mund t'ju ndihmojmë? :)