1. Kreu
  2. /
  3. Lavamane
  4. /
  5. Lavaman i Vogel

Lavaman i Vogel

Zgjidhje Ideale dhe Higjenike

Ngjyra Bardhe
Dimensione 55×42,5 cm;
48×38.5 cm;
42×34 cm;
35×30 cm
Kategoria: Lavamane

Produkte të ngjashme

Menu
Open chat
1
Si mund t'ju ndihmojmë? :)
Ky produkt Lavaman i Vogel mund të bëhet i juaji për vetëm €0.00! Nese keni ndonje pyetje, na shkruaj :)